Introductie

Wie ben ik

Mijn naam is Christine Swarts, geboren in Zuid Afrika en gezegend met twee prachtige jongens, een heerlijk leven vol waardevolle lessen en heel veel plezier.

Ik ben een Healer, zeer empathisch en spiritueel aangelegd. Ik stel mij ter beschikking om samen met u, uzelf weer te herontdekken in een gezond lichaam vol energie en levenslust, door in alle rust en stilte te werk te gaan. Met een paar behandelingen kunnen wij samen al heel wat bereiken en genezen.

Wat bij mij een opvallend aspect is gebleken na vele jaren van studeren, praktijkervaringen opdoen, behandelingen geven en gesprekken met vakgenoten en trainees, is dat er in het leven geen magische pil bestaat voor welke kwaal of doel dan ook om Ć©cht van te genezen. Er is echter bijna altijd wel een oplossing te vinden voor een kwaal. Veel mensen weten helaas niet hoe die te vinden. Men heeft vaak een duwtje nodig om die stap naar zoā€™n oplossing te durven nemen en door volharding en vertrouwen tot een gezonder, maar vooral gelukkiger persoon te komen.

Ik zet mezelf 100% in om samen met u het innerlijke geluk te vinden en zich vrij te voelen van kwalen en traumaā€™s.

Ik stel geen diagnostiek, daar ben ik niet voor gekwalificeerd. Wel werk ik graag samen met uw huisarts om een goed resultaat te behalen.

you're currently offline